Finncon Info Ohjelma På svenska In English

 

Animecon II

Animecon on Suomen ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa suuren luokan animetapahtuma. Animecon on järjestetty jo kerran Suomessa, edellisen Turun Finnconin yhteydessä vuonna 1999. Viime Animeconissa ohjelmassa oli mm. paneeleja ja luentoja, anime-esityksiä, taidenäyttely, roolipelejä ja naamiaispukukilpailu. Tänä vuonna profiili on vieläkin korkeampi, sillä Animeconilla on oma ulkomainen kunniavieras, Jonathan Clements Englannista.

Clements on kääntänyt monia mangoja ja animeita, kirjoittanut useita kirjoja, mukaanlukien the Anime Ecyclopedian Helen McCarthyn kanssa, ja jopa ollut ääninäyttelemässä muutamissa animeissa.

Animecon järjestetään Finncon X:n yhteydessä 1. - 3.8.2003, Turun Yliopiston tiloissa. Animecon, kuten Finnconkin, on ilmainen kaikelle yleisölle. Viimeksi Animeconissa ja Finnconissa oli hiukan yli 3000 kävijää, tämä vuoden kävijätavoite on 4000.

Ohjelma

Animecon pyrkii kattamaan mahdollisimman monta genreä tarjoten kävijöille paljon erilaisia elämyksiä. Ohjelmassa tulee olemaan viime conin tapaisesti paneeleja, luentoja, loistavia asusteita sisältävä cosplay-kisa, taidenäyttely ja lisäksi tietovisa ja kunniavieraan ohjelmaa.

Animeohjelman lisäksi vieraat voivat vapaasti käydä Finncon X:n puolella, jossa on erilaista scifi- ja fantasia-aiheista ohjelmaa.

Järjestäjät

Pääjärjestäjä:
Turun Animeseura

Muut järjestäjät:
Manga ja Anime Yhdistys (MAY)
Otakut
Anime- ja Mangayhteisö Hidoi

Yhteystiedot:
Järjestelytoimikunta: email-deleted

 

Kunniavieraat Animecon Tukijat Järjestäjät Press

Sponsorina:

WSOY

Unikankare