Finncon Info Ohjelma På svenska In English

 

Finnconin edustajat maailmalla

Sf-tapahtumilla on tapana olla edustajia eri maissa. Nämä agenteiksi kutsutut henkilöt levittävät tietoa tapahtumasta kotimaassaan, vastaavat paikallisten fanien kysymyksiin conista ja innostavat oman alueensa sf-ihmisiä matkaamaan edustamaansa tapahtumaan.

Koska Finncon X on myös Eurocon 2003 ja Baltcon 2003 on tarkoituksenamme tehdä tapahtumasta kaikkein kansainvälisin tähänastisista Finnconeista. Tähän emme pysty ilman kattavaa edustajaverkostoa. Tällä hetkellä Finncon X - Eurocon 2003:lla on edustajia seuraavissa maissa:

Listasta puuttuu vielä monta maata ja agenttien värväys on jatkuvasti käynnissä. Tiedätkö sinä jonkun joka sopisi Finnconin edustajaksi? Ota siinä tapauksessa yhteyttä Finncon X:n agenttiyhdyshenkilöön Ben.Roimola@sci.fi.

Agenteille kuten muillekaan Finnconin eteen työtä tekeville ei makseta rahallista korvausta. Kunniaa ja mainetta kuluvan vuoden mahtavimman Eurooppalaisen sf-tapahtuman avustajille kuitenkin piisaa kaksin käsin.

Agenttimatskua

Finnconillahan ei ole Suomessa erillisiä agentteja, mutta allaolevista tiedostoista saattaa kuitenkin olla iloa ja hyötyä myös sinulle jos haluat levittää Finncon-infoa kotipaikkakunnallasi. Julisteita kannattaa esimerkiksi tarjota kirjastoihin.

 

Kunniavieraat Animecon Tukijat Järjestäjät Press

Sponsorina:

WSOY

Unikankare