Finncon Info Ohjelma På svenska In English

 

Verenluovutus Robert A. Heinleinin hengessä

Finncon X, Sunnuntaina 3.8.2003, 11.00-15.00
Opastus Luonnontieteiden Talon 1 aulasta

Luovutetulla verellä pelastetaan monta elämää, ja veren saaminen perustuu täysin vapaaehtoisuuteen. Robert Heinlein tiesi tämän kun hän oli 1976 mukana aloittamassa verenluovutustapahtumt SF-coneissa. Tämä perinne on jatkunut World Coneissa jo lähes kolme vuosikymmentä.

Robert Heinlein ilmoitti ihmisille, joita hän oli auttanut: 'You can't pay it back to me, you have to pay it forward' -- 'Et voi maksaa minulle takaisin, sinun on maksettava eteenpäin'. Aatteellinen yhdistys 'The Heinlein Society' perustettiin tälle periaatteelle: perustajat tunsivat saaneensa jotain Heinleinilta, ja Heinleinin hengessä viemme viestiä eteenpäin auttamalla muita. Yksi hyvin tärkeä toimintamuoto on verenluovutusten järjestäminen SF-konventeissa. The Heinlein Society sponsoroi ja osallistuu luovutustaphtuman järjestelyihin täällä Turussa.

Tässä on sinun mahdollisuutesi auttaa tuomaan tämä perinne Suomen coneihin -- tule antamaan oma panoksesi muiden auttamiseksi hyvin merkittävällä tavalla. Saat siitä hyvän mielen, ja muistoksi tapahtumasta Robert A. Heinleinin näitä tapahtumia varten sunnitteleman pinssin.

Kiitos varsinaisen luovutuksen hoitamisesta kuuluu Punaisen Ristin Veripalvelun Turun toimipisteen henkilöille.

Lisää The Heinlein Societysta on osoitteessa http://www.heinleinsociety.org/

 

Kunniavieraat Animecon Tukijat Järjestäjät Press

Sponsorina:

WSOY

Unikankare